woensdag 12 mei 2021

Coronavirus

Aanpassing noodverordening Gelderland-Zuid gericht op introductie-activiteiten voor studenten

donderdag 20 augustus 2020

De noodverordening van 10 augustus is op een tweetal details aangepast. Deze aanpassing is gericht op de introductie-activiteiten voor studenten. Naast onderwijsinstellingen, studentensportverenigingen of studieverenigingen kan de voorzitter van de Veiligheidsregio ook een ontheffing verlenen voor studentenverenigingen. Daarnaast kan de samenkomst naast studie of sport ook gericht zijn puur op kennismaking.

Voorzitter van de Veiligheidsregio Gelderland-Zuid, Hubert Bruls: “Ik ben blij dat de minister deze verruiming mogelijk heeft gemaakt ten behoeve van de komende introductie. Ik wens iedereen een fijne, leerzame en veilige introductie voor zijn/haar nieuwe studieleven.”

De geactualiseerde Noodverordening COVID-19 Veiligheidsregio Gelderland-Zuid staat gepubliceerd op Crisisglz.nl/noodverordening en is te downloaden via deze pdf.

Advies

Om de verspreiding van het coronavirus te vertragen gelden op dit moment verschillende landelijke maatregelen. De belangrijkste is om 1,5 meter afstand te houden tot anderen. Bescherm hiermee uzelf en anderen om u heen. 

Informatie

0800-1351

 

Vragen?

Ga naar www.rijksoverheid.nl

 

Gemeenten in Gelderland-Zuid

 

Overzichtkaart Gelderland Zuid

De 14 gemeenten van Gelderland-Zuid zijn: Beuningen, Buren, Culemborg, Druten, Berg en Dal, Heumen, Maasdriel, Neder-Betuwe, Nijmegen, Tiel, West Maas en Waal, West Betuwe, Wijchen en Zaltbommel.

 

Actuele informatie van het RIVM

 

Op de website van het RIVM vindt u:

actuele informatie
algemene informatie
vragen en antwoorden

Information in English on COVID-19 is available on the website of the RIVM.

 

Eenvoudige uitleg


steffie.png 

Alleen samen

 

Alleen samen video screenshot