zaterdag 26 september 2020

Coronavirus

Onmiddellijke sluiting café van Rijn en oproep bezoekers alert te zijn

dinsdag 1 september 2020

Op basis van bron- en contactonderzoek uitgevoerd door GGD Gelderland-Zuid heeft Hubert Bruls als voorzitter van de Veiligheidsregio Gelderland-Zuid besloten om het Nijmeegse café Van Rijn direct te sluiten. Deze onmiddellijke maatregel is genomen nadat zeker 6 bezoekers en een personeelslid van het café positief zijn getest.

Mensen die van 25 augustus tot 1 september het café bezocht hebben, worden dringend verzocht om bij klachten direct thuis te blijven en zich te laten testen. Dit kan via 0800-1202. Klachten die passen bij corona zijn verkoudheidsklachten (zoals loopneus, hoesten, keelpijn), benauwdheid, verhoging of koorts, plotseling verlies van geur- en/of smaak.  

Advies

Om de verspreiding van het coronavirus te vertragen gelden op dit moment verschillende landelijke maatregelen. De belangrijkste is om 1,5 meter afstand te houden tot anderen. Bescherm hiermee uzelf en anderen om u heen. 

Informatie

0800-1351

 

Gemeenten in Gelderland-Zuid

 

Overzichtkaart Gelderland Zuid

De 14 gemeenten van Gelderland-Zuid zijn: Beuningen, Buren, Culemborg, Druten, Berg en Dal, Heumen, Maasdriel, Neder-Betuwe, Nijmegen, Tiel, West Maas en Waal, West Betuwe, Wijchen en Zaltbommel.

 

Actuele informatie van het RIVM

 

Op de website van het RIVM vindt u:

actuele informatie
algemene informatie
vragen en antwoorden

Information in English on COVID-19 is available on the website of the RIVM.

 

Eenvoudige uitleg


steffie.png 

Alleen samen

 

Alleen samen video screenshot