dinsdag 13 april 2021

Coronavirus

Spelregels sport vervalt

woensdag 1 juli 2020

Met ingang 1 juli 2020 geldt de nieuwe Noodverordening COVID-19 veiligheidsregio Gelderland-Zuid. Binnensporten zijn weer toegestaan en jeugdigen tot en met 17 jaar hoeven geen afstand tot elkaar te houden.  

De ‘Regels Sport Jeugd’ gaven een invulling aan de regionale behoefte om te komen tot een gezamenlijke lijn voor wat betreft de interpretatie van enkele bepalingen in de voorgaande noodverordening en de handhaving daarvan. Omdat deze bepalingen niet meer in de nieuwe verordening zijn opgenomen, is het niet langer nodig om regels te stellen met betrekking tot sportactiviteiten voor jeugdigen.

 De ‘Regels Sport Jeugd’, vastgesteld op 29 mei 2020, worden per direct ingetrokken.

Advies

Om de verspreiding van het coronavirus te vertragen gelden op dit moment verschillende landelijke maatregelen. De belangrijkste is om 1,5 meter afstand te houden tot anderen. Bescherm hiermee uzelf en anderen om u heen. 

Informatie

0800-1351

 

Vragen?

Ga naar www.rijksoverheid.nl

 

Gemeenten in Gelderland-Zuid

 

Overzichtkaart Gelderland Zuid

De 14 gemeenten van Gelderland-Zuid zijn: Beuningen, Buren, Culemborg, Druten, Berg en Dal, Heumen, Maasdriel, Neder-Betuwe, Nijmegen, Tiel, West Maas en Waal, West Betuwe, Wijchen en Zaltbommel.

 

Actuele informatie van het RIVM

 

Op de website van het RIVM vindt u:

actuele informatie
algemene informatie
vragen en antwoorden

Information in English on COVID-19 is available on the website of the RIVM.

 

Eenvoudige uitleg


steffie.png 

Alleen samen

 

Alleen samen video screenshot