zaterdag 26 september 2020

Coronavirus

Vragen en antwoorden voor ondernemers

dinsdag 31 maart 2020

Van welke maatregelen kan ik gebruik maken? 

Kijk voor de maatregelen die voor u van toepassing zijn op www.kvk.nl/corona Daar kunt u de KvK Corona regelingencheck downloaden.

Wat is de NOW-regeling? 

NOW-regeling staat voor Tijdelijke noodmaatregel overbrugging voor behoud van werkgelegenheid. Met deze noodmaatregel wil het kabinet banen en inkomens van mensen beschermen tijdens deze coronacrisis. Meer hierover lees je op de website van de Rijksoverheid

Wat is de Tozo-regeling? 

Tozo staat voor Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers. Met deze noodmaatregel wil het kabinet zelfstandige ondernemers helpen die in de knel komen te zitten door de coronacrisis. Meer hierover lees je op de website van de Rijksoverheid

Advies

Om de verspreiding van het coronavirus te vertragen gelden op dit moment verschillende landelijke maatregelen. De belangrijkste is om 1,5 meter afstand te houden tot anderen. Bescherm hiermee uzelf en anderen om u heen. 

Informatie

0800-1351

 

Gemeenten in Gelderland-Zuid

 

Overzichtkaart Gelderland Zuid

De 14 gemeenten van Gelderland-Zuid zijn: Beuningen, Buren, Culemborg, Druten, Berg en Dal, Heumen, Maasdriel, Neder-Betuwe, Nijmegen, Tiel, West Maas en Waal, West Betuwe, Wijchen en Zaltbommel.

 

Actuele informatie van het RIVM

 

Op de website van het RIVM vindt u:

actuele informatie
algemene informatie
vragen en antwoorden

Information in English on COVID-19 is available on the website of the RIVM.

 

Eenvoudige uitleg


steffie.png 

Alleen samen

 

Alleen samen video screenshot